Online theorie

 

Cursisten loggen hier in voor hun online theorie-opleiding!

Veel succes! 

Verkeersschool Eddy Bouwhuis heeft zeer goede ervaringen met een bepaalde online theoriecursus. Ideaal voor de cursist die studeren via de computer prefereert boven studeren middels een lesboek!

Wat is het?
Theorie Online is studeren voor het theorie examen personenauto via het internet. Alle inhoud van Theorie Online loopt parallel met de inhoud van "Het Theorieboek" van uitgeverij Smit, zodat u de combinatie van leerboek en internetstudie beide kunt aanbieden aan uw cursisten! Voordeel van online studeren ten opzichte van het boek is dat alles door middel van foto's, video's, 3D-animaties en volledig ingesproken tekst en een stuk leuker en interactiever is gemaak.

Theorie Online is een webbased theorie-opleiding die overal ter wereld via internet op te roepen is. Het enige wat nodig is, is een computer met een redelijke internetverbinding.

Examens
Om de lesstof te oefenen zijn er 8 tentamens van ieder 25 vragen (geselecteerd per onderwerp) en 10 examens van ieder 65 vragen gemaakt (conform CBR normen, dus met gevaarherkenning).

Praktijk

Theorie Online bevat een uitgebreid praktijk onderdeel waarin de volledige rijprocedure is uitgewerkt. Allemaal ingesproken en gefilmd of 3D geanimeerd! Er wordt uitgelegd met praktische voorbeelden als zithouding, instappen, wegrijden maar ook alle bijzondere verrichtingen etcetera.

Hoe je dit aanpakt?
Kijk eerst eens naar de demonstratie-video om te zien hoe e.e.a in zijn werk gaat.

 

Ga hier naar de demo!

Natuurlijk kun je bij je rij-instructeur altijd terecht voor vragen of in het geval iets niet helemaal duidelijk is.
Je zult merken dat je tijdens je rijlessen constant vragen krijgt over de verkeers-theorie.